Over Hair-Perfection by Sady

Hair-Perfection by Sady

Sady is ervaringsdeskundige in haarwerken. Erkend door HSBN (Haarwerk Specialist Brancheorganisatie Nederland). Sady is werkzaam in Huizen. Hier helpt zij u haren te verzorgen of een haarwerk/aanvulling aan te meten. Sady gaat altijd persoonlijk te werk, om u het kapsel te geven waar u volledig mee tevreden bent.

Haarwerken aanmeten Huizen

Haar is deel van uw identiteit. Het is onderdeel van wie u bent. Bij haarverlies voelt het bijna alsof u uw eigen identiteit kwijtraakt. Dat begrijpt Sady zelf als geen ander. Ze draagt zelf al 15 jaar een haarwerk en werkt inmiddels bijna 20 jaar als haarwerkspecialist. Ze weet hierdoor hoe het voelt en wat hierbij komt kijken. Haar prioriteit is dan ook om samen met u tot een geweldig eindresultaat te komen. Zodat u kunt stralen en zelfverzekerd voor de dag kunt komen.

Mogelijkheden in haarwerken

Het kiezen van een haarwerk is erg persoonlijk. We bieden bij de haarwerksalon verschillende types haarwerken aan:

– Europees onbewerkt haar

– Aziatisch bewerkt haar

– Synthetisch haar

Ieder haarwerk is hierbij uniek, zowel in stijl, materiaal en kleur. Samen kijken we welk type haarwerk voor u het meest geschikt is. Er zijn mogelijkheden voor verschillende budgetten. Het haarwerk kan nauw aangesloten worden op uw wensen en eigen haar.

Haarwerken op maat

Sady heeft een eigen salon in huis waar zij als haarwerkspecialist en kapster werkzaam is. De haarwerken kunnen ook gemakkelijk op locatie, zoals uw eigen woning, aangemeten worden. Tijdens het opmeten en passen van haarwerken staan privacy en discretie hoog in het vaandel, zodat u in alle rust kunt kijken wat uw mogelijkheden zijn.

U kunt altijd contact opnemen voor een vrijblijvend informatiegesprek.