Wat is een haarwerk?

Hair-Perfection by Sady

Een haarwerk is een oplossing voor haaruitval en haarproblemen. Wanneer u te maken krijgt met haarverlies of niet tevreden bent met uw huidige kapsel, kan een haarwerk u het uiterlijk (terug)geven waar u naar verlangt.

Wanneer is een haarwerk geschikt?

Bij haarproblemen zoals haaruitval en -verlies komen vaak emoties kijken. Het is onderdeel van uzelf en waar mensen u aan herkennen. Haaruitval, -verlies of dunner wordend haar kunnen invloed hebben op uw zelfvertrouwen en identiteitsgevoel.

Een haarwerk is geen medicijn. Maar het kan er wel voor zorgen dat u een stukje van uw zelfvertrouwen en identiteit kunt herstellen. De haarwerken van Hair-Perfection by Sady geven natuurlijk resultaat. U kunt dan weer gelukkig in de spiegel kijken.

Verschillende types haarwerken bij Hair-Perfection by Sady

Bij Hair-Perfection by Sady biedt verschillende haarwerken en haaraanvullingen/ – verdikkingen aan. Een haarwerk kan een uitkomst zijn bij medische haarproblemen, uitval van haar, (erfelijke) kaalheid of cosmetische wensen. Er zijn haarwerken beschikbaar voor verschillende budgetten. Hair-Perfection by Sady biedt Europees onbewerkt haar, Aziatisch bewerkt haar en synthetisch haar aan. Ieder haarwerk van Hair-Perfection by Sady is uiteraard volledig persoonlijk. Het haarwerk wordt op maat ontwikkeld, gekleurd, geknipt en gestyled om precies het kapsel te creëren van uw wensen.

Persoonlijk haarwerk aanmeten

Allereerst inventariseert Sady samen met u uw wensen. Ze kijkt of u een volledig of gedeeltelijk haarwerk nodig heeft of alleen een verdikking of verlenging in de punten. Wanneer u uw keuze heeft gemaakt, begint de ontwikkeling van het haarwerk. Uw maten worden opgemeten met behulp van een mal. Samen met u wordt het haar uitgekozen dat bij u past. Dit haarwerk laat ze ontwikkelen. Vervolgens wordt het haarwerk op maat geknipt en gestyled op basis van uw wensen.

De haarwerken kunnen in de salon in huis of op locatie aangemeten worden, wat u het beste uitkomt. Sady zorgt voor een prettige omgeving zodat u in alle rust en privacy uw mogelijkheden in haarwerken kunt verkennen. U kunt altijd contact opnemen om een vrijblijvend informatiegesprek aan te vragen.