Het aanbod van Hair-Perfection by Sady

Er zijn verschillende types haarwerken. Ieder haarwerk, ongeacht het type, wordt volledig op maat geknipt en gestyled. Dit zorgt ervoor dat het haarwerk past bij uw wensen en uw eigen uiterlijk.

Europees onbewerkt haar

Europees onbewerkt haar is menselijk haar uit Oost-Europa. U kunt het daarom kleuren, wassen, verzorgen en stylen zoals uw eigen haar. Europees haar bij Hair-Perfection by Sady is volledig onbewerkt en onbehandeld, waardoor het voelt en blijft voelen als uw eigen haar. Het haarwerk gaat lang mee en blijft een prachtig, natuurlijk uiterlijk houden.

Aziatisch bewerkt haar

Aziatisch bewerkt haar is ook van 100% menselijk haar. Het is bewerkt, (gedeeltelijk) onschupt haar waardoor het dunner en spoepeler wordt. Dankzij deze kwaliteiten heeft het haar een hele goede houdbaarheid van de verschillende stylingen die u kunt toepassen. 

Mocht u graag een haarwerk/haaraanvulling willen van echt mensenlijk haar maar is het budget minder hoog dan is dit de perfecte oplossing voor u. Mede dat dit haartype in een lagere prijs klasse valt als bijvoorbeeld het europese haar kunt u ervan uitgaan dat deze ook iets minder lang mee zal gaan, toch zult u er met goed onderhoud er geruime tijd plezier van hebben.

Synthetisch haar

Synthetische haarwerken zijn niet gemaakt van menselijk haar, maar tegenwoordig bijna niet meer te onderscheiden van echt haar mits het van hoge kwaliteit is. Het haarwerk heeft minder styling nodig maar kan ook gewassen en gestyled worden. Wel kan het minder goed tegen hitte, bijvoorbeeld van een föhn of krultang. Synthetisch haar vraagt daarbij ook minder onderhoud en is voordelig in prijs. Synthetisch haar gaat echter minder lang mee. Het haar kan daarnaast niet worden gekleurd, maar behoudt wel over het algemeen lang zijn kleur.

Trenzen/weaves

Trenzen, ook wel bekend als weaves, zijn geschikt voor mensen die een haaraanvulling zoeken vanwege een cosmetische reden. Hierbij wordt een dun vlechtje gemaakt in het eigen haar, waar vervolgens de trenzen aan bevestigd worden. Deze blijven dus in het haar zitten, al is het ook mogelijk deze oplossingen te bevestigen op een manier zodat ze in en uit het haar gehaald kunnen worden.

Haircaps

Uw haar verliezen vanwege onder andere chemotherapie is zeer ingrijpend. Hair-Perfection by Sady bied daarom de mogelijkheid aan om uw eigen haar te gebruiken in een haarband, tulband of mutsje. In geval van te weinig of geen eigen haar is er een mogelijkheid (extra)haar toe te voegen. De haarbanden, tulbanden en mutsjes zijn erg zacht en comfortabel en makkelijk in gebruik. Beschikbaar in vele modellen en moderne stijlen. Ook is het mogelijk om een eigen pet, muts of hoed aan te leveren om het haar in te verwerken.

Het meest geschikte haarwerk

Welk type haarwerk geschikt is voor u, hangt af van uw wensen en situatie. U kunt enkele haarstalen zien om uw keuze te maken. Een haarwerk wordt vervolgens op basis van de mal helemaal op maat gecreëerd.

Synthetische haarwerken kunnen persoonlijk voor u worden besteld in diverse varianten zodat u verschillende modellen kan proberen. U kunt altijd contact opnemen voor een vrijblijvend informatiegesprek.

Nu contact opnemen

Onderhoud

Bij aanschaf van een haarwerk en/of aanvulling krijgt u uitgebreid advies over hoe u het thuis moet onderhouden. Het is belangrijk om uw haarwerk/ haaraanvulling goed te verzorgen ongeacht welk type haar u draagt, het advies is daarom ook om eens in de aantal weken een onderhoudsafspraak in te plannen zodat het haarwerk extra verzorging krijgt en het langer mooi blijft.